22 Şubat 2010 Pazartesi

ZEYTINYAGLI KEREVIZ



MALZEMELER:
  • 4-5 Orta boy kereviz
  • 2 Limon
  • 15-20 Tane Arpacik sogan
  • 1 kutu garnitur
  • 1 tatli kasigi seker
  • 1 tatli kasigi tuz
  • 1tatli kasigi un
  • 2 corba kasigi zeytinyag
  • 1-2 su bardagi su
  • Oncelikle kerevizi soyup limonlu suda bekletiyoruz kararmasinlar diye Diger taraftan tencereye zeytinyagi ekleyip sogani kavuruyoruzsekeri ekleyip bir kere karistiriyoruz unu ve tuzu ekleyip bir iki kez ceviriyoruz ardindan dilimlenmis kerevizi ekleyip limon suyunu ilave ediyoruz suyunu ekleyip pismeye birakiyoruz pismeye yakin garnituru ekliyoruz. Ilininca maydonozla susuluyoruuzz AFIYET OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...