GEREKENLER:
- 1kg. yufka
- 1kalip beyaz peynir
- isteginize bagli olarak maydanoz
- 3 yumurta (Birinin sarisini boregin ustu icin ayiralim)
- 1,5 bardak sut
- 1 cay bardagi siviyag
- 50gr. tereyag
- 1 sise maden suyu
Sut yumurta ve sivi yagi tel cirpici ile cirpalim peyniri rendenin iri tarafiyla rendeleyip hazir edelim
tepsinin altini margarinle iyice yaglayalim ilk yufkayi tepsiden tasirarak serelim ikinci yufkayida serip sutlu karisimdan dokelim,
tereyagindan ince seritler kesip bu kata ara ara serpistirelim
ucuncu yufkayada ayni islemi uygulayip bu kata peyniri yerlestirelim diger uc yufkayida ayni sekilde yerlestirip kalan tereyagini en uste serpistirelim
boregi dilimlere ayirip yumurta sarisini surup ustune bir sise maden suyunu dokuuuupp 200 derecelik kizgin firinda ustu ve alti kizarana kadar pisirelim AFiYET OLSUUN :)