7 Temmuz 2008 Pazartesi

TATLI RUYA
























PANDISPANYASI ICIN:
  • 4 YUMURTA
  • 3FINCAN SEKER
  • BIR PAKET VANILYA
  • BIR PAKET KABARTMA TOZU
  • 2 CORBA KASIGI SIVI YAG
  • 4FINCAN UN
KREMASI ICIN:
  • IKI PAKET MUZLU PUDING
  • 7 BARDAK SUT
  • 1,5 BADAK SU
  • 1 VEYA 2 TANE MUZ
  • 1KUTU KREM SANTI(icinden iki paket cikan kutulardan)
YAPIMI
Yumurta ve sekeri ,seker eriyene kadar cirpin, sivi yagi ve vanilyayi ekleyin ,un ve kabartma tozunu ekleyip yaglanmis unlanmis herhangi bir kek kalibina harcinizi dokup 170 derecede pandispanyanizi pisirin keki pacalayacagimiz icin kekinizin seklinin pek bir onemi yok
KREMASI:
Pudinginizi ustundeki tarife yani iki paket puding icin 7 bardak sute 1,5 bardak su ilavesiyle pisirin ve ilimaya birakin ama tamamen sogumasin sicaga yakin bir kivamda kalsin
Firindan cikan keki soguyunca resimdeki gibi rastgele parcalayin ve dikdortgen bir borcama yayin, muzunuzu ustune dilimleyin ve pudinginizi kekin ustunu tamamen kaplayacak sekilde yayin,iyice iliyinca santiyi ustundeki tarife gore yapip pastanizin ustune iyice yayin dolapta 4 veya 5 saat dinlendirip servis edebilirsiniz AFIYET OLSUN
NOT: Bu olculerle yapilan Tatli ruya pastasi yaklasik 12 kisiliktir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...