COK MU GEC KALDIM SiZCE??
Eee yanii dediginizi duyar gibiyim ama ne yapayim hastaneden daha yeni kurtulduk Annemin durumu biraz daha iyi cok sukur ama bizi bundan sonra daha farkli bi hayat bekliyor...Dualariniz ve mesajlariniz icin sonsuz tesekkurler ALLAH razi olsun hepinizden ...
$imdi gelelim oo coook geciken asuremize komsularim 'sonradan yaptigin iyi oldu ozlemistik' dediler sakayla karisik umarim sizde o niyetle okursunuz:)
MALZEMELER:-Yarim kg. bugday
-1 su bardagi nohut
-1 su bardagi kuru fasulye
-100-150gr.kuru kayisi (2 su bardagi)
-200gr.cekirdeksiz kuru uzum
-50gr kus uzumu(1 cay bardagi)
-10 tane incir
-1kg.seker
-1 cubuk tarcin
-1 portakal kabugu rendesi
HAZIRLANISI:
-Nohutu geceden islatarak ise balayalim
-Kuru fasulyeyi agir atesde yumusayana kadar nohutu duduklu tencerede yumusayana kadar pisirelim
-bugdayi buyukce bir tencerede ustunu bolca suyla doldurarak iyice haslayalim ustunun kopugu olursa almayi unutmayin
-kayisilari kup kup dograyip haslayalim uzumleride haslayalim incirleride yine kup kup dograyip ayri bir tencerede haslayip hepsini ayri ayri suzelim
-pisen bugdayin icine nohutu fasulyeyi uzumleri kayisiyi inciri sekeri cubuk tarcini ekleyelim hep birlikte 10 dakika kaynatalim ocaktan almaya yakin icine bir portakalin kabugunu rendeleyelim AFIYET OLSUN:)
NOT:Cubuk tarcini cikarmayi unutmayiin.
Allah kabul etsin.. Ve tekra geçmişler olsun.. sevgiler:)
YanıtlaSilallah kabul etsin bereketiniz bol olsun ellerine sağlık canım
YanıtlaSilHola desde VIGO ESPAÑA ..... un saludo muy especial , FELIZ AÑO 2011
YanıtlaSilme gusta tu blog espero compartir el mio ... saludos MARIMI